Samenwerking

Als dierenfysiotherapeut is het werken met anderen van belang om uw dier de beste zorg te kunnen aanbieden. Zo werk ik samen met dierenartsen, een dierenartsassistent, een hondenschool en een gedragstherapeut.

Dierenkliniek Lunetten

Ik behandel honden en katten in samenwerking met dierenkliniek Lunetten om zo de meest optimale zorg te kunnen bieden.

Op verzoek kan de behandeling van uw hond of kat in de dierenkliniek plaatsvinden, maar dit kan ook bij u thuis.

Meer informatie over dierenkliniek Lunetten kunt u vinden op:

www.dierenklinieklunetten.nl  

https://youtu.be/G7Uj8_bc3QQ

Hondenschool Houten

De instructeurs zien tijdens het lesgeven al jaren erg veel honden. Zij herkennen daarom goed wanneer een hond ander gedrag vertoont als normaal. Als ze vermoeden dat de oorzaak een lichamelijke klacht is sturen zij de hond door naar de dierenarts en/ of de dierenfysiotherapeut.

Door de samenwerking met hondenschool Houten krijgen leden de intake en één vervolgbehandeling € 10,- korting. 

Meer informatie over de hondenschool kunt u vinden op: www.hondenschoolhouten.nl

Gedragstherapeut

Klachten bij de hond kunnen voor gedragsverandering zorgen. Door omstandigheden tijdens deze klachten kan het soms zo zijn dat er een blijvend probleem ontstaat, bijvoorbeeld in omgang met andere honden. Dan is het verstandig om hier samen met een gedragstherapeut een oplossing voor te zoeken. 

Ik werk samen met Kynologisch gedragstherapeut Stephanie van Rooij uit Houten.

Dierenkliniek Kattenbroek

Ik behandel honden ook in de kliniek van Kattenbroek. Hier werk ik naast de dierenarts samen met dierenartsassistente Erna. Hierdoor heeft u de unieke mogelijkheid om tussen de behandelingen door op het bewegingsspreekuur te komen waar samen met u gekeken wordt hoe de oefeningen gaan die u aan het eind van een behandeling heeft gekregen. 

Om een afspraak te maken om uw hond in dierenkliniek Kattenbroek te laten onderzoeken of behandelen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 033 456 66 60 of via info@dierenkliniekkattenbroek.nl

Meer informatie over de dierenarts kunt u vinden op: www.dierenkliniekkattenbroek.nl